Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Billige måltidskasser → få billig aftensmad med en måltidskasse | Måltidskasser
Billige måltidskasser → få billig aftensmad med en måltidskasse

Det kan sagtens være billigt at bestille en måltidskasse. Måltidskasser starter i priser omkring 50 kroner pr person, hvis i er to personer, og endnu billigere, hvis i er 3 eller 4 personer. Hvis man gerne vil have god varieret mad, baseret på råvarer af høj kvalitet, så er det faktisk slet ikke dyrt. Selv de billige måltidskasser kan være med til at skabe en mere spændende aftensmad. Vi har i høj grad en tendens til at lave den samme aftensmad aften efter aften. Når du vælger at bestille en eller flere af måltidskasserne, så får du en mere spændende hverdag. Spar 20% på første bestilling.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

Prøv en billig måltidskasse, og se om det ikke er noget for dig

Når du bestiller en af måltidskasserne hos RetNemt, så får du en god rabat på de første par kasser. Her spare du 20%, så det er på denne måde også ganske billigt at prøve en måltidskasse af.

Mange kan rent faktisk spare penge på at vælge at bestille måltidskasser online. Grunden ligger i høj grad i det faktum, at du ganske simpelt bliver lokket til færre impulskøb, når du ikke behøver at tage i supermarkedet for at handle ind til aftensmad lige så tit. Hvis du udelukkende regner de billigste opskrifter du kender, og ikke tager højde for alt det ekstra, som mange danskere let ender med at putte i kurven eller indkøbsvognen, så kan du selvfølgelig lave en aftenmadsret der er billigere end 50 kroner pr person. Dette vil dog ofte være noget du ikke har lyst til at spise hver eneste uge. Med en billig måltidskasse får du både velvalgte ingredienser og nemme opskrifter, som kan laves på cirka en halv time.

Udover at mange kan spare penge, så er det altså måske endnu vigtigere at du hver uge får nye og spændende opskrifter og de tilhørende ingredienser til at lave virkelig lækker aftensmad. Du kommer til at lære nogle nye retter, som du måske også kan lave den dag hvor du beslutter dig for ikke at ville have en måltidskasse mere.

Prøv et par måltidskasser af, og se om det ikke er noget du bliver glad for. Vælg den billige måltidskasse den ene dag, og spæd eventuelt op med en fiskekasse for at du også kan få fisk to gange om ugen, eller vælg en af de andre kategorier som passer dig og din familie bedre.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted