Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 660
Fiskekasser → Få måltidskasser med fisk leveret til døren | Måltidskasser
Fiskekasser → Få måltidskasser med fisk leveret til døren

Fisk er sundt, det er der ingen tvivl om. Hvis du gerne vil have fiskekasser leveret til døren, så du kan sørge for at få den mængde fisk du har fortjent, uden at det bliver besværligt, så er måltidskasser med fisk til døren sagen.

FiskeRet fra RetNemt
Pris pr person: 77,50 kr
Fisk og skaldyr i skønne økologiske og fedtfattige retter.
Hurtig, nem og ikke mindst velsmagende aftensmad. Få hver ugen en fiskekasse med fisk og skalddyr til skøn aftensmad der kan laves på cirka en halv time. Retterne indeholder 70-100% økologiske ingredienser.
Livretter fra Aarstiderne
Pris pr person: fra 42 til 101 kr
Perfekt for alle der elsker sund mad.
Utrolig lækre og velsmagende måltidskasser med stor variation. Sundheden er i højsædet, når du bestiller en måltidskasse fra Årstiderne.
Børnefamiliekassen fra Aarstiderne
Pris pr person: 43 til 86 kr
En populær måltidskasse blandt danske familier.
BørnefamilieKassen er hurtige, velkendte retter, der er nemme at gå til for både børn og voksne.

Fisk til døren → få smag for friske fisk af mange forskellige slags

Der findes lige så mange slags fisk som der findes landdyr, og rigtig mange af dem smager utrolig godt, hvis de bliver tilberedt rigtigt. Med en fiskekasse kan du smage på nogle af dem, og med de medfølgende opskrifter finde ud af hvor mange lækre måder du kan lave aftensmad med fisk. Fisk til døren i form af måltidskasser hvor du får alt hvad du skal bruge for at lave nem og lækker aftensmad, er en god måde at få mere fisk på. Det er ikke altid der er den bedste fisk i supermarkedet, men når du får leveret fisk direkte til døren, inkl. alle de andre ingredienser der høre sig til, så er du godt i gang. Der er inspiration fra hele verden i fiskekasserne, som f.eks. opskrifter fra italiensk, indisk, japansk, thai og mange flere, og du kan bestille fiskekasser hvor du kan komme til at smage på disse fisk blandt mange andre, torsk, laks, kuller, kulmule, rødfisk, og selvfølgelig også en masse forskellige skaldyr, som f.eks. koldtvandsrejer, tigerrejer og krebsehaler.

Fiske og skaldyr i herlige økologiske retter → fiskekasser giver anledning til sund og fedtfattig mad med masser af smag

fiskekasserMåltidskasser med fisk leveret til døren, giver anledning til en sundere hverdag, hvor du kan nyde selv nemt at lave aftensmad, eller du kan sætte dine børn til det (hvis de er min. 11-12 år). Når du køber fiskekasser fra enten Skagenfoods eller RetNemt, så er det måltidskasser som er tæt på 100% økologiske, og det er samtidig sunder og fedtfattige retter, som giver masser af lækker smag i hverdagen. Vi er i flere år blevet fortalt at vi skal spise fisk mindst 2 gange om ugen, og dette gælder stadig. Fisk er nemlig godt for os, og der er mange flere muligheder med fisk end hvad de fleste lige går og tror. Når du bestiller måltidskasser, så får du ikke kun leveret råvarerne til et godt og nemt måltid, men du får også en opskrift som vil give dig og din familie nye smagsindtryk. Maden kan i de fleste tilfælde laves på en halv times tid, og du spare dig selv for at skulle handle ind i supermarkedet, samtidig med at du også ville være nødt til at skulle finde en fiskebil eller fiskehandler.

Hos RetNemt, kan du eventuelt vælge at have en dag med en fiskekasse, og en anden dag med en af de andre spændende måltidskasser de kan leverer. Så får du god variation og en dejlig nem aftensmad, i hvert fald to gange om ugen.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted