Hurtig aftensmad – Køb måltidskasser

Hurtig aftensmad, der smager godt er fantastisk og efter en lang god hurtige-maaltider-og-maaltidskasserdag på arbejdet, så er der behov for god mad, der smager godt og kan give dig god energi. Men hvad gør man, når man er træt og ikke har lyst til det helt store cirkus med madlavning i køkkenet?  Umiddelbart har du to muligheder for hjemmelavet mad: 1. Du kan bestille en eller flere gode måltidskasser, som leveres til din hoveddør, så slipper du også for de besværlige indkøb. 2. Du kan også hoppe ned og vælge en af vores samlede 20 til 30 opskrifter, i kategorien “det tager omkring 20 min” at tilberede.

.

Gode måltidskasser – nemt og hurtigt

En god måltidskasse er både enkelt og du sparer al tiden med at shoppe og slæbe alle fødevarene hjem. Du kan vælge mellem hundredevis af måltidskasser. Så hvorfor ikke spare tiden og få sendt din måltidskasse hjem i carporten eller til din lejlighed eller hus.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

,

Hurtig aftensmad – Opskrifter, der tager ca. 20 minutter at tilberede

I en travl hverdag er det dejligt, at kunne lave velsmagende mad på 20. til 25. minutter. herunder præsenteres en række opskrifter og titler på nem aftensmad, som du nemt kan lave derhjemme.

.

Chili Con Carne med Jasminris og krydret Creme fraiche, Se opskriften her >>

Chili_con_carne_med_ris_og_creme_fraiche_400

Grillet kalkun med Tzatziki og Jasminris, Se opskriften her >>

Grillet kalkun opskrift - lækker aftensmad opskrifter fra RetNemt.dk

Varmrøget laks med sukkerærter, kartofler, forårsløg, agurk, citronsaft, rygeost og frisk kørvel, Se opskriften her >>

Kartoffelsalat_med_varmroget_laks_og_rygeostcreme_400

Dejligt krydret hakket oksekød med ovnbagte augberginer, løg og hvidløg, serveret med perlebyg og en god salat med persille og tomat, Se opskriften her >>

Ovnbagt_aubergine_med_krydret_oksekod_og_perlebygsalat_400

.

Herunder er der flere bud på nemme og enkle opskrifter. Vi har delt opskrifterne op i to kategorier alt betinget af, hvor lang tid det tager at fremstille måltidet. Klik herunder og vælg blandt andet mellem måltider og opskrifter, der tager mellem 20 til 25 minutter eller 30 til 35 minutter.

Se flere opskrifter, der tager 20 til 25 minutter her >>

Se opskrifter, der tager 30 til 35 minutter her >>

.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *