Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 660
Hurtig aftensmad – Køb måltidskasser | Måltidskasser
Hurtig aftensmad – Køb måltidskasser

Hurtig aftensmad, der smager godt er fantastisk og efter en lang god hurtige-maaltider-og-maaltidskasserdag på arbejdet, så er der behov for god mad, der smager godt og kan give dig god energi. Men hvad gør man, når man er træt og ikke har lyst til det helt store cirkus med madlavning i køkkenet?  Umiddelbart har du to muligheder for hjemmelavet mad: 1. Du kan bestille en eller flere gode måltidskasser, som leveres til din hoveddør, så slipper du også for de besværlige indkøb. 2. Du kan også hoppe ned og vælge en af vores samlede 20 til 30 opskrifter, i kategorien “det tager omkring 20 min” at tilberede.

.

Gode måltidskasser – nemt og hurtigt

En god måltidskasse er både enkelt og du sparer al tiden med at shoppe og slæbe alle fødevarene hjem. Du kan vælge mellem hundredevis af måltidskasser. Så hvorfor ikke spare tiden og få sendt din måltidskasse hjem i carporten eller til din lejlighed eller hus.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

,

Hurtig aftensmad – Opskrifter, der tager ca. 20 minutter at tilberede

I en travl hverdag er det dejligt, at kunne lave velsmagende mad på 20. til 25. minutter. herunder præsenteres en række opskrifter og titler på nem aftensmad, som du nemt kan lave derhjemme.

.

Klik og søg efter opskrifter på aftensmad her >>

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted