Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 660
Hvad er antiinflammatorisk kost? | Måltidskasser
Hvad er antiinflammatorisk kost?

Samlet set kan man sige, at alt det som du spiser og din livsstil kan tænkes at påvirke din krop negativt. I værste fald medfører en negativ kost irritation på din krop og dette kan resultere i inflammation. En inflammation er en betændelsestilstand og dette er uønsket. Et klassisk og meget velkendt eksempel på inflammation er rygning samt indtag af alt for meget fedt samt mangel på idræt og motion. Du kan hjælpe til med at forhindre inflammation ved at spise den bedste mulige kost og dertil er det vigtigt at være aktiv rent fysisk og dyrke motion og bevæge sig hver dag. Et meget godt mål er få banket 10.000 skridt ind på skridttælleren og banke pulsen højt op og helst én gang hver dag.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

Hvad er antiinflammatorisk kost?

Kort fortalt så består antiinflammatorisk kost primært af nødder, grove kerner som hørfrø, rugkerner, solsikkefrø m.fl. Dernæst består antiinflammatoriske kost af sunde fede fisk og masser af friske grøntsager, herunder også avocado.

Bente Klarlund fortæller om inflammatorisk kost til avisen Politiken (2014). Hun fortæller, at hvis du skulle have en nedsat evne til at bekæmpe infektioner, så kan det skyldes at du har en inflammation og denne reaktion kan blive så kraftig, at din krop i værste fald kollapser.

En let kronisk inflammationkan kan være farlig på sigt, så det bør undgås. En kronisk inflammation kan påvirke dit stofskifte, og dette kan i værste fald medfører insulinresistens, der igen kan bidrage til udvikling af Type 2 diabetes, hvilket er uønsket. En inflammation kan medfører en kronisk betændelse og dette kan bidrage forstyrrelser i stofskiftet af dit fedt, og dette kan i værste fald medfører åreforkalkning.

En inflammation kan ligeledes skade dine hjerneceller, hvilket kan bidrage til udvikling af demens, og en kronisk inflammation kan medfører en uønsket vækst af kræftceller.

På den baggrund er din kost altafgørende for din risiko for at undgå at opnå en inflammation. Derfor er antiinflammatorisk sund kost og motion at anbefale til alle borgere. Et bud  på at hjælpe dette på vej kan være at øge efter en af de sundere måltidskasser med fisk fra eks. Skagen Food, men der er mange muligheder. Så prøv dig lidt frem.

.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted