Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Måltidskasser Århus – Mad til døren | Måltidskasser
Måltidskasser Århus – Mad til døren

Bor du i eller omkring Århus, og vil du gerne have en eller flere måltidskasser leveret til døren, så er der flere gode muligheder.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

Flere gode muligheder for måltidskasser i Århus

Udover RetNemt som giver dig mulighed for et rigtig stort udvalg af forskellige typer af måltidskasser, så kan du også vælge at bestille en måltidskasse hos DenGrønneAsparges. De har to fantastiske varianter, hvor du henholdsvis får leveret 3 eller 4 forskellige måltidskasser hver uge. De indeholder begge fantastiske grøntsager og kødretter, men i den store finder du samtidig altid en ret med frisk fisk. Et oplagt valg for dig som bor i eller omkring Århus.

Lige nu kan du hos DenGrønneAsparges spare 15% ved at bruge denne rabatkode når du bestiller: OVERSKUD – klik ind her og se om deres måltidskasser kunne være noget for dig.

Mad til døren i Århus – aftensmad der kun tager 30 min

Med levering af måltidskasser til døren i Århus, så får du en super nem og hurtig måde at få både lækker og sund aftensmad på. Du kan vælge at få en måltidskasse leveret en gang om ugen, eller du kan vælge at få en måltidkasse leveret flere gang. Det vil i alle tilfælde spare dig for en masse tid i de lokale Århus supermarkeder, og du vil blive beriget med en masse nye opskrifter, som du måske ikke selv ville have fundet på, og som med garanti vil fryde dine smagsløg. Hos RetNemt.dk som leverer måltidskasser i Århus, kan du vælge mellem 9 forskellige kategorier. På denne måde får du nye spændende opskrifter, men du får det med den type råvarer du godt kan lide. Vælg f.eks. en fiskekasse, den økonomiske kasse eller den børnevenlige, hvor dine børn kan være med til at lave den dejlige aftensmad. Du får selvfølgelig en mulighed for også at fravælge råvarer som du slet ikke bryder dig om, eller som du måske har en allergi overfor.

Så let er det med mad til døren i Århus

Når du vælger en måltidskasse, så spare du let en halv time i supermarkedet, og selve maden som bliver leveret i kasserne, tager ikke andet end et sted mellem 20 min og 40 min at lave. Ofte er mange af ingredienserne allerede gjort klare for dig, og du skal kun stege og koge dem, for at få en lækre aftensmad, du kan servere for resten af familien.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted