Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Måltidskasser med danske retter | Måltidskasser
Måltidskasser med danske retter

Måltidskasser har ofte et ry for at være meget eksotiske og mere eller mindre kun grøntsager. Sådan behøver det dog slet ikke at være. Det er nemlig også muligt at få måltidskasser med klassiske danske retter. Altså godt med svinekød og sovs.

Find en lækker måltidskasse med gode danske retter lige her

Når du bestiller måltidskasser med udgangspunkt i dansk mad, så gør du din hverdag både nem og smagfuld. Vi har i Danmark en tradition for mange rigtig lækre hverdagsretter, og de kan både være sunde og særdeles smagfulde, så det er synd når vi ikke altid lige får lavet dem så tit.

Når du bestiller en kasse leveret til døren, så undgår du både at skulle handle ind, du får rent faktisk overraskende billig aftensmad og sidst men ikke mindst, så er det hele i høj grad gjort klar for dig, så du nemt og hurtigt kan lave aftensmaden. Dette er en rigtig billig måltidskasse, og hvis du vælger at alle fire personer i familien skal have god dansk mad 3 gange om ugen, så vil det kun koste 39 kr pr portion. Langt de fleste ender hurtigt med at bruge flere penge på mad, når vi er ude og handle ind, fordi vi let ender med alle mulige forskellige impulskøb. Med måltidskasser får du præcis det du skal bruge for at lave maden, og den bliver mindst lige så god. Tilbage har du jo så 4 dage, hvor du enten kan vælge at lave nogle af alle dine andre ynglingsretter, eller du kan overveje at bestille en eller flere af de andre spændende måltidskasser der findes.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted