Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 660
Måltidskasser – Den bedste måltidskasse indeholder disse fødevarer | Måltidskasser
Måltidskasser – Den bedste måltidskasse indeholder disse fødevarer

En god måltidskasse er lækker, men er der en opskrift for, hvordan en måltidskasse skal sammensættes med råvarer? Og er der en opskrift på, hvordan dit aftensmåltids kan blive mere fuldendt?

Svaret er ja, herunder giver vi en række råd til, hvordan du kan tænke din næste bestilling af en måltidskasse og hvordan du kan fuldende dit måltid derhjemme, så oplevelsen af måltidet fuldendes bedst muligt.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

Den bedste måltidskasse skal indeholde disse seks faktorer

En forsker ved navn Peter Klosse har arbejdet med en skitse for at fuldende et måltid, så det giver en bedre sensorisk oplevelse af, det du spiser. Så hvorfor ikke sammensætte dine aftensmåltider, så dine måltider stimulerer dine sanser til fulde, så du får spist den mængde, som du har behov for og samtidig ikke skal gå sulten i seng og måske fristes til at spise en snack senere på aftenen.

Peter Klosses har lavet en model for de kulinariske succesfaktorer, hvor der er seks trin, der bør opfyldes for at fuldende dit måltid.

  1. Det første trin her skal navnet og udseendet på måltidet svarer til forventningerne. Dvs. griller du en bøf, så skal bøffen være saftig, og grillet som du bedst kan lide bøffen og kødet skal leve op til den kvalitet du forventer. Samtidig skal  tilbehøret leve op til forventningerne.
  2. Trin to, her skal måltidet og maden have en appetitlig duft uden nogle off-flavours. Et eksempel på en off-flavour kan være, hvis det kød du tilbereder er oxideret svagt, så udvikler kødet en mere harsk og uønsket flavour, og så er den appetitlige duft reduceret, og det er ikke optimalt for den fuldstændige måltidsoplevelse.
  3. Trin tre peger på at dit måltid bør sammensættes, så der er en god balance mellem alle smagsindtryk i retten, dvs. der må ikke være nogle smagsindtryk, der må dominerer så meget, at du ikke kan sanse de små lækre detaljer fra de gode krydderier eller lækre sukrer, bitterstoffer eller kulhydrater o.lign. Balance er dog en svær ting at standardisere. Som udgangspunkt skal din måltidskasse og din ret balancere med forbehold for den type kategori af måltid, som du tilbereder for at give dig et fuldendt måltid.
  4. Trin fire peger på at dit måltid og/eller din måltidskasse skal bidrage til en rig smagsoplevelse, dvs. måltidet skal give dine sanser stimulanser som tilfredsstiller dine forventninger. Det er ikke enkelt, men en måde at gøre det på kan være at tilsætte stærke krydderier eller friske krydreurter.
  5. Trin fem peger på at alle grundsmagene skal være tilstede i måltidet, dvs. du bør spise ingredienser, der indeholder dels de seks grundsmage som sødt, salt, surt, bittert, umami og fedme. Mangler du eksempelvis bitterstoffer, så kan du løse og fuldende måltidet ved noget så simpelt som at servere en god vin eller en god øl, med bitre nuancer.
  6. Trin seks peger på at måltidet og din måltidskasse skal indeholde og tilberedes så dine råvarer repræsenteres med både bløde fødevarer og mere faste og hårde fødevarer, som kræver lidt tyggearbejde at konsumere. Der bør altså være en kombination af bløde og hårde fødevarer i et fuldendt måltid.

Der er et væld af måder og tilberedningsmetoder til at fuldende dit måltid og din måltidskasse i privaten. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan fremstille i køkkenet, der bidrager til at fuldende det bedste måltid.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted