Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/housea2z.com/maaltidskasser.com/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 643
Sund fastfood | Måltidskasser
Sund fastfood

Skal det være hurtigt og nemt at få aftensmad, men vil du gerne undgå usund fastfood, så har vi en oplagt mulighed for at gøre din hverdag meget nemmere og samtidig holde maden sund og lækker. Det som vi kalder sund fastfood. Det er muligt at bestille en måltidskasse hvor dit samlede arbejde ikke kommer til at være mere end maks 20 min, når du skal lave aftensmad. Så kan det vist ikke være mere fastfood! Du undgå ikke salater, som jo er det som ofte tager lidt længere tid. I stedet er salaten skåret og mikset for dig allerede når du modtager måltidskassen. Nogle af retterne er det som man vil betegne som fastfood i en sund udgave, og mange af retterne er klassiske aftensmadsopskrifter.

Se den xstranemme måltidskasse her

Der er tale om fastfood, eller nærmere hurtig mad, som giver kulinariske oplevelser i top, samtidig med at retterne er sat sammen på en måde, så de giver den helt rigtige ernæring som er nødvendigt for et godt og sundt liv. Madretterne er i høj grad børnevenlige retter med et ekstra lille twist for at gøre den spændende og indbydende. Ofte er der forstegte stege og gryderetter, som er både hurtig og nemme at opvarme, så det er let for dig at få det varmet op og klart i løbet af ingen tid, på de dage hvor du har lidt mere travlt end normalt.

Sund fastfood betyder nem tilberedning

Salat og grøntsager er allerede klar. Nemt!

Salat og grøntsager er allerede klar. Nemt!

Når du bestiller en af disse måltidskasser, så får du mad i løbet af 20 minutter. Det er den tid, som det i gennemsnit vil tage dig at tilberede den mad, som du får leveret til døren hver uge. Kødet er ofte tilberedt lidt i forhånden. Dette bliver gjort på en måde, så kødet stadig bevarer smag og det har en høj fødevarersikkerhed. Metoden til at sikre at kødet både har masser af smag, og kun kræver ganske få minutter for dig at tilberede er Sous-vide-metoden, hvilket er en metode som gør det muligt både at give kødet en langholdbarhed og samtidig undgå brug af tilsætningstoffer.

De salater som bliver leveret er i grove træk klar til servering, og det er ofte kun meget små detaljer der skal til for at du kan servere en lækker salat for din familie.

Med en måltidskasse behøver du altså ikke tage ned og købe usund fastfood, så for du kan have sund aftensmad klar på din og din families tallerkener lige så hurtigt som det tager at gå eller køre hen til det nærmeste pizzaria eller burgerjoint.

Udover denne ekstra nemme måltidskasse, så anbefaler vi at du bestiller måltidskasser til nogle af de andre dage også. For mange af de andre måltidskasser er tilberedningstiden ikke meget længere, og ligger som reel i omegnen af 30 minutter. Du spare derved også en masse tid, ved ikke at skulle ud og handle så mange gange.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted