Test af måltidskasser

Måltidskasser er nem mad til børnefamiler, og en god måde til mindre madspild. Test en måltidskasse af, og se om det ikke både kan spare dig for tid, penge og ikke mindst give dig og din familie en masse fantastiske nye smagsoplevelser.

Ret Økonomisk
Pris Pr. person: 49,50 kr
Lækker aftensmad til en fornuftig pris.
Velvalgte ingredienser der gør prisen fornuftig, og sørger for at du kan få en god sund aftensmad med en fantastisk smag!
Ret Eksotisk
Pris pr. person: 62,50 kr
Super populær måltidskasse!
Her får du en måltidskasse som giver dig aftensmad, som er svært få ved bare at gå ned i dit lokale supermarked. Det er asiatisk og indisk mad som du let kan lave på en halv time, og som vil fryde dine smagsløg!
Ret Børnevenlig
Pris pr person: 62,50 kr
Sund aftensmad børnene kan være med til at lave!
Dette er perfekt for børnefamilierne som gerne vil have mere end de samme tre børneretter hele tiden. Med måltidskasserne kan børnene være med i køkkenet, og skabe spændende og lækker mad som i kan spise sammen!

Se de andre kategorier her.

Det siger medierne om måltidskasser

I BT skriver de hvordan danskerne i højere og højere grad er i gang med at tage måltidskasserne til sig. Der er indlysende tidsbesparelser ved at vælge at få måltidskasser leveret, og som bonus får man mindre madspild.

Danskerne vil selv lave maden. Vi er skeptiske over for færdigretter, men vi vil godt skære hjørner, hvor det ikke går ud over kvaliteten, og hvor vi stadig har fuld kontrol over, hvad vi kommer i maden – Citat Bt.dk

Hos Voresborn.dk har de ladet danske børnefamilier lave test af måltidskasser.  Familien der testede RetNemt.dk sagde blandt andet, at det er let at lave retterne, hvilket tager mellem 20 min og 35 min, samt at begge børn var vilde med de madpandekager der var i måltidskassen i den uge de testede dem. Deres samlede vurdering var:

Kassen gav nye ideer til, hvad man selv kan finde på til aftensmad. Det kræver god plads i køleskabet, da maden til hele ugen leveres på en gang. Jeg ville vurdere kassen endnu højere, hvis det hele var økologisk. (Man kan dog bestille en kasse med minimum 70 procent økologiske ingredienser). Samlet set var det en god oplevelse, men det er ikke festmåltider, du serverer – det er hverdagsmiddag. Citat Voresborn.dk.

I deres test af SkagenFood.dk sagde testfamilien blandt andet, at kvaliteten af råvarerne var rigtig god, med friske økologiske råvarer. Det gave en god smag i maden, og det var alle opskrifter på retter de ikke har prøvet før. Deres børn spiste fint alle de fire retter som de fik i den periode som de lavede test af Skagenfoods. Deres samlede vurdering var:

Det var rigtig lækker mad. Friske, økologiske råvarer, der var pakket godt og sikkert ind. Fik god service da vi ringede og spurgte på valg af menu-kasser. Et lille minus var, at der var en del stegning på pande – som vi ikke er så vilde med, da det bliver lidt federe mad, og det er bare nemmere at smide det hele i ovnen midt i ulvetimen. En anden god ting er, at man kan finde opskrifterne på hjemmesiden, hvis man en anden dag selv får lyst til en af retterne. Der var masser af mad – vi havde endda en gæst den ene aften. rigtig godt ind i is i en flamingokasse og stadig iskold efter rejse fra Nordjylland til Frederiksberg og seks timer på måtten foran vores dør. Perfekt! Citat Voresborn.dk.

Hos Voresborn.dk lavede de også test af henholdsvis Årstiderne og Den grønne Asparges, som også fik masser af rosende ord med på vejen. Generelt er konklusionen fra de test som de fire familier lavede, at måltidskasser kan være en rigtig god ide for børnfamilier.

RetNemt vinder test af måltidskasser hos Søndagsavisen

For nogle år siden lavede Søndagsavisen en test af måltidskasser, og her gik RetNemt hen og vandt. Da dette efterhånden er noget tid siden, så vil vi anbefale dig selv at lave test af deres produkter. Test f.eks. RetNemt af i et par uger, og vælg derefter en af de andre, så du kan sammenligne og finde ud af hvad der passer dig og din familie bedst.

Det skal også nævnes at det er blevet billigere at købe måltidskasser end det var tilbage hvor Søndagsavisen lavede deres test. For nogle vil det være dyre at få måltidskasser leveret, men for mange er det faktisk muligt at spare penge, da man ikke så let ender med at købe mere end man ellers har brug for, og fordi man på denne måde undgår en masse madspild.

Skriv et svar

Navn *
E-mail *
Websted